HOME INDEX
GYENGESÉGED MEGIGÉZ ENGEM


1988. október 15.

Uram?

Én vagyok. Az idők kezdete óta nem találkoztam olyan gyengeséggel, mint a tied! Ez elképesztő... 1 Gyermekem, szükséged van rám, a te gyengeséged vonz engem, aki a végtelen erő vagyok. Gyengeséged megigéz, a gyengeség mindig úgy vonzott engem mint a mágnes. Hallgasd szívdobbanásaimat! Jézus vagyok, és Szent Szívem a te otthonod. Leányom, Szívem minden dobbanása a "szeretet éneke" hozzád. Eloldottam láncaidat, amelyek ehhez a világhoz kötöttek téged. Maradj elszakadva a világtól, ahogy azt öröktől fogva akartam. Ezt az elszakadást akarom minden lélektől. Gondold meg, ki más tudta volna ezt megtenni, mint én, a te Megváltód. Én szabadítottalak meg a bűn kötelékeitől, ezért támadnak az ördögök; e héten érezted közelségüket. Szenteld magad nekem, mert hűséged örömet szerez Szent Szívemnek, amely szomjas a szeretetre és a hűségre.Jöjj fel hozzánk abba a barlangba! 2 Ott könyörögj hozzánk!

Igen, Jézus, igen Szűzanyám.

Szentséges Szívem Vassulája! Érezd hogy szeretlek, érezd, hogy Szent Édesanyád is szeret! Engedd meg, hogy még egy kicsit igénybe vegyelek.Mi ketten.

Igen Uram, Uram?

Én vagyok.

Vajon irántad való szeretetem, és forró vágyam, hogy érezzelek és mindig velem légy, míg egyre inkább Rád szomjazom, éjjel és nappal csak Rád gondolok, egyszerűen csak Neked élek, és néha azt kívánom, hogy saját szememmel lássalak, vajon ez a vágy, hogy mindig "lássalak", hasonló a tisztítóhelyen lévő lelkek vágyához, akik még nem lehetnek Veled?

Nagyon közel áll ahhoz, amit ők éreznek, csakhogy az ő érzéseik sokkal mélyebbek és világosabbak.

Akkor ez valóban rettenetes lehet!

Igen, nagyon sokat szenvednek. Ha földi életükben sohasem vágyakoztak utánam, a tisztítóhelyen megtanulnak utánam vágyakozni, de ott nem látják Arcomat, és ez a vágyégeti őket.

Igen, Uram. Köszönöm Uram.


1988. október 16.

(Elmentem Lausanne-ba az anglikán templomba 3 mert nagyon szeretek náluk szentáldozáshoz járulni. Ott ez úgy történik, hogy mindannyian előre megyünk, és letérdelünk. A pap akkor először az ostyát hozza, azután pedig Jézus vérének kelyhét, és mi mindannyian egymás után iszunk belőle. Azt gondolom, hogy ez a tökéletes és pontos módja annak, ahogy Jézus akarja, hogy megkapjuk a szent Eucharisztiát. - Mivel azonban ők nem dicsérik Szűz Máriát, úgy megyek oda őt dicsérni, hogy senki sem tud róla. Ez a templom valószínűleg így kapta meg az első "Üdvözlégy"-et.) 4


1 Rettenetes kételyek gyötörtek megint. Ott, ahol a szövegben három pont van, Isten elnémult.
2 A longeborgne-i remetebarlangba, Bramois, Svájc.
3 Church of England
4 Vassula az áldozás módja miatt látogatta meg az anglikán templomot, az áldozás cselekményét azonban jelképesnek tartotta.

previous index next