6 NAGY AZ ÉN IRGALMASSÁGOM

HOME INDEX
NAGY AZ ÉN IRGALMASSÁGOM

Róma, 1988. augusztus 9.

Fiam, tiszteld Istenedet, és jó harcot harcolj! Viszonozd jósággal a gonoszságot! Légy áldott! Örülök, hogy szeretett papjaim között vagy. Azok közül választottalak ki, akik szeretettel fogják viszonozni a gonoszságot. Én, a te Szent Édesanyád, vezetlek téged. Nagyon közel állsz Szívemhez. A küzdelemnek nincs vége. Ha tudnád, hogy mennyi lélek jut minden nap a pokolba! A számuk ijesztő!...

(Megkérdeztem, hogy kik.)

A bíborosoktól... 4 ... a fiatal gyermekekig. A ti korszakotok valóban elfajult, ellenfelünk uralma alá került, aki teljes egészében kiterjesztette uralmát a Földön. Ó Vassula... Isten számlálja a napokat, amikor leszáll rátok, mint a harmat, hogy újból életre keltsen, új és termékeny kertjévé tegyen benneteket, ez lesz az új pünkösd. Jöjjetek, térdeljetek le mindannyian, és imádkozzatok az Úrhoz ezért a dicsőséges eseményért! Imádkozzatok eljöveteléért! Imádkozzatok, hogy visszatérjen a Szeretet! Vassula, én vagyok a Rózsafüzér Királynője!

Szűzanyám, miért mutatkozol be így, van-e különleges jelentősége üzenetednek?

Igen, még e korszak vége előtt minden beteljesedik, amit Fatimában mondtam. Jöjj, pihenj meg most Szeplőtelen Szívemben és Jézus Szentséges Szívében! Szerezz örömet Jézusnak! Úgy szolgálj neki, ahogy most! Szeresd Őt, és ezzel adj elégtételt azokért, akik nem szeretnek bennünket. . Mi ketten?

Igen, mindörökre.


4 Szent Édesanyánk habozott, és éreztem, hogy gyötrődik

previous index next